Een nominatie voor The Guts Award!

Binnenkort is de vierde editie van The Guts Award en ik ben vereerd dat ik ben genomineerd.

Ondernemen is doen, durven en lef.

Vanuit mijn automotive-expertise heb ik een nieuw bedrijf opgericht, specifiek voor therapeutenpraktijken en gezondheidscentra. Om extra slagkracht in groei te realiseren heb ik mijn bedrijfsplan voorgelegd aan de Kredietunie Haarlemmermeer. Na negen maanden van intake, verder aanscherpen van het plan, evaluatie en interne presentatie heb ik een bedrijfskrediet gekregen. Dit is opgevallen!

Vandaar mijn nominatie voor The Guts Award 2019.

Stem je ook op mij?

Radixize

Naast mijn baan ben ik mij vanaf 2012 gaan verdiepen in de zorg. Mijn affiniteit met de zorgsector is alleen maar gegroeid sinds die tijd. Voor mij staat Radixize voor het begeleiden van zorgpraktijken vanuit de basis, de wortels (‘radix’ is wortel) naar gedegen groei en stabiliteit. De expertise die ik heb opgebouwd in de auto-industrie neem ik mee in de vorm van relatiebinding, nieuwe diensten ontwikkelen, evenwicht tussen uren en inkomen. Deze zijn vertaald naar de zachtezorgsector. Doelgroepen zijn ondernemende therapeuten die duurzaam willen groeien. Deze sector verandert door de druk op vergoedingen, innovaties zoals e-health en nieuwe medische toepassingen. Een mooie kans en propositie.

Mijn ambitie is om met Radixize door te groeien naar een marketingbureau met personeel. Er wordt gewerkt aan een groeistrategie die daarbij past. Ondernemen is voor mij lef, doorzettingsvermogen en de kunst om met relaties te werken die met hun expertise aanvullend en beter zijn. Lef hebben betekent eveneens dat je beslissingen durft te nemen die anders kunnen uitpakken dan gedacht. Je neus stoten is onderdeel van deze werkwijze.

Kansen zien en benutten: stem jij ook op mij om deze te realiseren?

Tijd om mijn businessplan aan te passen

Samen met een aantal partijen kijk ik naar mogelijkheden om mijn doelen te realiseren. Mijn jarenlange ervaring met vele grote internationale en nationale projecten maakt dat ik heel goed besef dat ik dit niet alleen kan. Ik zou het een enorme eer vinden als mijn nominatie voor The Guts Award wordt omgezet in het winnen van deze prestigieuze prijs. Het positieve effect voor mijzelf, mijn bedrijven en de marketing en pr alleen al is enorm. Om die reden bedank ik van tevoren alle mensen die mij ondersteunen, in welke vorm dan ook.

Hartelijk dank,

Karin van den Berg

Radixize in de media
www.radixize.com

PS Speciale dank aan Cees van den Berg, het ondernemersteam van de Kredietunie Haarlemmermeer, Peter Scheele en Anthony Oliviero van Riders Vision, en Henk van de Wall van Onderneem In, die mij afgelopen jaar kansen hebben gegeven.

Genomineerd voor The GUTS Award 2019 - Karin van den Berg van Radixize

Mijn doel is groter, daarvoor heb ik je hulp nodig. Stem je op mij?

Radixize Fysiotherapeuten - guts award